Jag brukar vara rätt uppdaterad när det kommer till fordon, och speciellt militärfordon, men detta amfibiefordon hade jag lyckats missa helt och hållet! Den är skapad för USA:s marinkår och kan ta sig fram i stort sett överallt – stock, sten, sand och vatten är inga problem. Den är gigantisk, och inte särskilt snabb, men är än så länge bara en prototyp. Jag undrar vad det kommer att leda till? När jag ändå är igång och skriver vill jag också tipsa om denna läsning om en man som samlar på krigsfordon. Så långt har inte jag direkt kommit i min hobby, men det kanske är jag om några år? 🙂

Jag undrar hur han har råd med allt – både vad gäller själva fordonen och ”förvaring” av dem. Vissa har jag hört tar lån för att kunna bedriva sin hopp. Jag själv har precis börjat med lite större lån, men det är till upprustning av hemmet. Till en hobby tror jag inte att jag skulle göra det. Hur tänker ni kring det?

USA:s gigantiska amfibiefordon

(Visited 511 times, 1 visits today)