Med dagens läge i världen funderar jag mycket kring vad som skulle hända om det blev krig eller något annat kristillstånd. Jag ser det som högst troligt att det kommer hända saker även här i Sverige framöver. Hur allvarliga låter jag vara osagt men jag tror vi kommer bli indragna på ett eller annat vis. Man kan ju se lite tendenser med ubåtar och saker i Östersjön. Jag tror Putin är lite sugen på Sverige ändå, och kanske ännu mer Norge med dess olja och kust mot Atlanten. Men vad kommer egentligen gälla med alla försäkringar om det blir krig eller kris? Jag har faktiskt tänkt att jag ska boka en tid med Söderberg och Partners för att gå igenom både mina försäkringar och resten av min ekonomi. Det är bra att veta hur jag är skyddad och om jag kommer att komma åt mina pensionspengar och besparingar om nåt händer. Det kan ju aldrig vara fel att vara förberedd tänker jag, även om man såklart inte behöver överdriva det hela!

Helikopter och soldater

(Visited 1 times, 1 visits today)