Den har bloggen är som du vet tillägnad militärfordon. Nu funderar jag på att ta mitt intresse till nästa nivå och köpa en så kallad ”Valp” som är ett etablerat smeknamn på en terränggående jeep som tillverkades av Volvo på 1960- och 70-talet. Det är ett få svenska fordon avsett för militärt bruk som regelbundet kommer ut på marknaden och som man dessutom har råd med som privatperson. Nu finns det härligt exemplar i originalskick med näst intill reglementsenlig utrustning. Den kostar runt 25 000 och det tycker jag är rimligt för ett så starkt fordon som dessutom är i bruksskick. Frågan är bara vad jag ska använda den till. Jag har hört efter med mitt jaktlag och där finns det glädjande nog ett intresse. Med denna bil kan vi lätt köra en skjuten älg tvärs över ett lerigt kalhygge. Jag har till och med varit i kontakt med Söderberg & Partners för att undersöka summan på mina placeringar och försäkring av den här typen av fordon. Detta är faktiskt något som gjort min dag i över en vecka nu. Hoppas bara att affären går i lås.

Här behövs det ömhet

(Visited 1 times, 1 visits today)