Jag möts ofta av nyfikenhet när jag kommer körande med något av mina militära fordon. I en tid när militärens närvaro är mycket mindre än när jag var ung är det kanske inte så förvånande. Kamouflagemålade fordon hör ju inte direkt till vanligheterna i trafiken. Mitt stora intresse är ju att köpa, reparera och underhålla gamla militärfordon. Går det att köra med dem är det naturligtvis en bonus, men mycket jobb blir det. För att lyckas med detta behövs det då och en reservdel till min bil. Det är inte alltid det lättaste att hitta originaldelar som passar till dessa gamla fordon men internet är alltid till stor hjälp. Andra entusiaster som delar samma intresse som jag, hjälper också ofta till när det kniper. Jag kan ju inte undvika att känna mig ganska kaxig när jag rullar runt i ett klassiskt militärfordon från kalla kriget.

Jeep på skogspatrull

(Visited 1 times, 1 visits today)